Ξεκινά η διαφημιστική εκστρατεία της Microsoft για τα Windows 8 [VIDEO]

You are currently viewing Ξεκινά η διαφημιστική εκστρατεία της Microsoft για τα Windows 8 [VIDEO]

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, τα Windows 8 κυκλοφορούν επίσημα. Η Microsoft έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση αφού ήδη έκανε διαθέσιμο το πρώτο διαφημιστικό video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και αφορά το νέο λειτουργικό σύστημα.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια αντίστροφη μέτρηση η οποία έχει εμπνευστεί από τις εκτοξεύσεις αποστολών προς το διάστημα και όπως ίσως περιμένει κανείς, ίσως και όχι από την άλλη, σταματά στον αριθμό οκτώ.

Δείτε το.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση