GameStick, η πιο φορητή κονσόλα όλων των εποχών [preorder] [VIDEO]

You are currently viewing GameStick, η πιο φορητή κονσόλα όλων των εποχών [preorder] [VIDEO]

Η GameStick είναι η μικροσκοπική φορητή κονσόλα της PlayJam. Μπορείτε να την κουβαλάτε στην τσέπη σας και με μια απλή κίνηση τοποθετώντας την στην HDMI θύρας μιας τηλεόρασης να έχετε μπροστά σας μια μεγάλη γκάμα από τίτλους του καταστήματος Play της Google

Η εταιρεία είχε υποβάλει την ιδέα της στο Kickstarter τον Ιανουάριο του 2013 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, κατακτώντας τον ένα στόχο πίσω από τον άλλο και φτάνοντας το ποσό της χρηματοδότησης στα 647.658 δολάρια ΗΠΑ.

Τώρα μπορείτε λοιπόν να πραγματοποιήσετε μια προ-παραγγελία και με το ποσό των 79 δολαρίων να αποκτήσετε την κονσόλα μαζί με ένα χειριστήριο και να επιλέξετε αν θέλετε να προμηθευτείτε και dock με επιπλέον κόστος 25 δολάρια ή θήκη μεταφοράς με επιπλέον κόστος 10 δολάρια για να μεταφέρετε το νέο σας απόκτημα.

Φέρει επεξεργαστή Amlogic 8726-MXS [ARM Cortex-A9], έχει μνήμη 1 GB DDR3 και αποθηκευτικό χώρο 8 GB NAND Flash, υποστηρίζει microSD έως και 32GB, Bluetooth 4.0 και φυσικά WiFi 802.11 b/g/n. Το λειτουργικό της σύστημα είναι το Android Jelly Bean.

Το χειριστήριο και αυτό είναι τεχνολογίας bluetooth και κάθε κονσόλα υποστηρίζει τη σύνδεση μέχρι και σε τέσσερα ταυτόχρονα χειριστήρια.

Η PlayJam έχει υποσχεθεί και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς, πέραν του λευκού το οποίο είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή και παροτρύνει όσους θέλουν και επιθυμούν να δουν τα παιχνίδια τους στην τηλεόραση, κυριολεκτικά, να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Άλλωστε όπως λέει και η σελίδα τους στο Kickstarter :
“There are over 1,416,338,245 TVs in the world”

Είναι μια καλή αγορά, δεν νομίζετε .. ;

http://www.kickstarter.com/projects/872297630/gamestick-the-most-portable-tv-games-console-ever

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση