Stellar Phoenix Data Recovery 6 για Mac OS X

You are currently viewing Stellar Phoenix Data Recovery 6 για Mac OS X

Η Stellar Data Recovery, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λογισμικού ανάκτησης δεδομένων και η μόνη πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της “ναυαρχίδας” της, Stellar Phoenix Data Recovery 6, για Mac OS X

Στην καινούρια του έκδοση, το λογισμικό χρησιμοποιεί μία εντελώς νέα μηχανή σάρωσης που είναι έως και 30% γρηγορότερη από τον προκάτοχο της και πιο έμπειρη στον εντοπισμό και την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων. Το λογισμικό είναι σε θέση να ανακτήσει όλα τα αρχεία και από κατατμήσεις τύπου “Boot Camp”, που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση άλλων λειτουργικών στα υπολογιστικά συστήματα της Apple, κυρίως Windows.

SDRif960

Υπάρχει υποστήριξη για HFS, HFS+, FAT, NTFS και exFAT συστήματα αρχείων, ενώ νέα ενισχυμένα χαρακτηριστικά όπως το “Raw Recovery” και το “Deleted File Recovery”, επηρεάζουν δραματικά τις επιδόσεις της ανάκτησης, δίνοντας αποτέλεσμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Υπόσχεται ακόμα ότι μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από όλα τα είδη των μέσων αποθήκευσης, όπως : εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, κάρτες SD, USB sticks κλπ. Είναι επίσης το πρώτο λογισμικό στον κόσμο που μπορεί να ανακτήσει όλα τα διαγραμμένα αρχεία με τα πραγματικά τους ονόματα.

“Με την έκδοση αυτού του λογισμικού, στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε το έργο της ανάκτησης δεδομένων στο Mac OS X, έτσι ώστε οι καταναλωτές να πάρουν στα χέρια τους ένα προϊόν αξιόπιστο, διαφορετικό, αποτελεσματικό που θα είναι σε θέση να επιτύχει την πλήρη ανάκτηση των δεδομένων τους, μια πρόκληση που τίθεται συνέχεια σε νέο επίπεδο από τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας των αποθηκευτικών μέσων”, δήλωσε ο κ. Sunil Chandna, διευθύνων σύμβουλος της Stellar Data Recovery.

SPDRoff960

Η δωρεάν έκδοση του Stellar Phoenix Data Recovery 6, σας επιτρέπει να σαρώσετε και να κάνετε μια προεπισκόπηση όλων των ανακτήσιμων δεδομένων. Η πλήρης έκδοση σας επιτρέπει και να τα αποθηκεύσετε, με τιμή έναρξης τα 99 δολάρια ΗΠΑ για την κανονική έκδοση και 114 δολάρια για την Premium, που παρέχει και online 24ωρη εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

WDRPso960

To Stellar Phoenix Data Recovery 6 είναι ικανό να επαναφέρει μέχρι και δεδομένα από iPods και κυκλοφορεί και για Windows, προσφέροντας ανάλογες και εξίσου σημαντικές δυνατότητες, ξεκινώντας από τα 49 δολάρια για την Home έκδοση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση