Ο Firefox 18 έρχεται με αρκετές βελτιώσεις

You are currently viewing Ο Firefox 18 έρχεται με αρκετές βελτιώσεις

Διαθέσιμες για download είναι οι beta εκδόσεις του Firefox 18 τόσο για desktop συστήματα όσο όμως και για android συσκευές. Η νέα έκδοση φέρνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι η υποστήριξη για τις οθόνες Retina των Mac, αλλά και ο ενσωματωμένος πλέον viewer για αρχεία PDF. Ο νέος Javascript compiler φέρνει σημαντική βελτίωση στον τομέα της ταχύτητας, ενώ η έκδοση για android διαθέτει επιλογή με την οποία ενεργοποιούνται οι προτάσεις στην αναζήτηση αλλά και προστασία από phishing.

Η τελική έκδοση του Firefox 18 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ μπορείτε να κατεβάσετε τις beta εκδόσεις για Windows, Mac OS X και Linux.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση