PNY StorEdge Flash 64/128GB ειδικά για MacBook

You are currently viewing PNY StorEdge Flash 64/128GB ειδικά για MacBook

Μια νέα σειρά καρτών μνήμης Flash διαθέτει πλέον η ΡΝΥ, σχεδιασμένη για τους κατόχους MacBook Pro/Air, με κύριο χαρακτηριστικό την μειωμένη κατά πολύ επιφάνεια τους. 

Με την ονομασία “StorEdge” η ΡΝΥ δίνει έμφαση στην οριακά εμφανή παρουσία της μονάδας, όταν αυτή τοποθετείται στην SDXC υποδοχή των φορητών συστημάτων της Apple, προσφέροντας στους κατόχους της 64/128GB ημι-μόνιμου αποθηκευτικού χώρου.

PNYSE960

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με ανάλογη υποδοχή, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι όλο και περισσότεροι κάτοχοι MacBook ανεξαρτήτως σειράς αντικαθιστούν τους συμβατικούς τους HDD δίσκους με μικρότερους αλλά ακριβότερους SSD, ο επιπλέον αυτός χώρος είναι παραπάνω από καλοδεχούμενος.

Και φυσικά, εκεί ποντάρει άλλωστε και το StorEdge, δεν αλλοιώνεται η σχεδιαστική γραμμή των συστημάτων.

PNYSE2960

Ενδεικτική τιμή για τα 64GB είναι τα 60 ευρώ [από το Amazon] και για τα 128GB τα 150 ευρώ [σε κάθε περίπτωση χωρίς μεταφορικά].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση