Undelete 360 και ανακτήστε τα διαγραμμένα αρχεία σας

You are currently viewing Undelete 360 και ανακτήστε τα διαγραμμένα αρχεία σας

Πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί να διαγράψετε κάποιο αρχείο το οποίο τελικά χρειαζόσασταν; Εμάς πάντως μας έχει συμβεί αρκετές φορές και ένα utility όπως το Undelete 360 έχει αποδειχθεί σωτήριο για τέτοιες καταστάσεις, ενώ διατίθεται δωρεάν.

Ψυχραιμία μιας και τα δεδομένα σας όταν επιλέξετε τη διαγραφή τους δεν διαγράφονται στην πραγματικότητα αλλά παραμένουν εκεί μέχρι να γραφτούν επάνω τους νέα αρχεία. Το Undelete 360 εκμεταλλευόμενο αυτό το γεγονός είναι σε θέση να ανακτήσει διαγραμμένα αρχεία σας από το σκληρό δίσκο, το USB flash drive ακόμα και από τη μνήμη της ψηφιακής φωτογραφικής σας μηχανής.

Προφανώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την απόδοση της εφαρμογής μιας και όλα εξαρτώνται από το αν έχουν εγγραφεί νέα δεδομένα επάνω στα υπάρχοντα. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο σύντομα το Undelete 360 ψάξει για τα διαγραμμένα αρχεία σας, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες ανάκτησης τους.

Το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής είναι σύγχρονο και βασισμένο στο ribbon μενού που μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες εκδόσεις του το Microsoft Office. Εμείς συνιστούμε να έχετε ένα utility όπως το Undelete 360 πάντα στο σύστημα σας γιατί απλά δεν ξέρετε πότε θα το χρειαστείτε. Έτσι και αλλιώς είναι ΔΩΡΕΑΝ, οπότε δεν θα σας κοστίσει κάτι πέραν από λίγο χώρο στο δίσκο σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση