Μόνο business tablet από την HP

You are currently viewing Μόνο business tablet από την HP

Η HP αναβάλει κάθε κίνηση της για παραγωγή tablet στην αγορά των ARM-Windows 8 RT και εστιάζει όλες τις προσπάθειες της στα business tablet με επεξεργαστές x86. Αυτή στρατηγική της HP, η οποία σύμφωνα με τη The Wall Street Journal θα καθυστερήσει την εμπλοκή της εταιρείας με τα ARM tablet, από πολλούς εικάζεται ότι έχει να κάνει με τις ανακοινώσεις της Microsoft. 

Η εμπλοκή της Microsoft στη δημιουργία tablet με επεξεργαστές ARM και Windows 8 RT, όπως το Surface, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με τη φίρμα της μοιάζουν ως αποτρεπτικός παράγοντας. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση – και ούτε πρόκειται μάλλον – οι συνεργάτες της Microsoft που πωλούν hardware – όχι μόνο η HP – είναι σίγουρα ενοχλημένοι από αυτή της την κίνηση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση