Αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 39,99 δολάρια

You are currently viewing Αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 39,99 δολάρια

Με μια ανακοίνωση στο blog της ομάδας των Windows πληροφορηθήκαμε ότι η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό θα κοστίζει για την έκδοση Windows 8 Pro 39,99 δολάρια. Επιπλέον η αναβάθμιση θα μπορεί να γίνει όχι μόνο για χρήστες Windows 7, αλλά και για χρήστες με Windows XP και Windows Vista.

Η αναβάθμιση θα μπορεί να γίνει αυτόματα μέσα από το Windows.com μέσα από το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει την αναβάθμιση σε Windows 8 Pro. Εκεί με τη χρήση του Windows 8 Upgrade Assistant η αναβάθμιση θα γίνεται με σχετική ευκολία μέσα από έναν οδηγό βήμα προς βήμα τόσο για το κατέβασμα της νέας έκδοσης όσο και για την εγκατάσταση της. Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν αφού εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση των Windows να προσθέσουν το Windows Media Center δωρεάν στο σύστημα τους.

Ο χρήστης κατά τη διαδικασία θα μπορεί να επιλέξει αν το download θα αποθηκευτεί σε USB flash drive ή σε αρχείο ISO για να μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε οπτικό δίσκο. Οι χρήστες που θα θελήσουν να τους σταλεί από τη Microsoft το οπτικό μέσο θα χρεωθούν με επιπλέον 15 δολάρια, ενώ για όσου θέλουν να αγοράσουν σε retail πακέτο την έκδοση upgrade αυτή θα κοστίζει 69,99 δολάρια.

Με αυτές τις τιμές για αναβάθμιση ακόμα και από τα Windows XP, η Microsoft μάλλον θα κάνει “χρυσές” δουλειάς με τα Windows 8.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση