1 εκατομμύριο χρήστες τις πρώτες 6 ώρες για το Outlook.com

You are currently viewing 1 εκατομμύριο χρήστες τις πρώτες 6 ώρες για το Outlook.com

Η ομάδα της Microsoft που βρίσκεται πίσω από το Outlook.com αποκάλυψε ότι τις πρώτες έξι ώρες περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες εγγράφηκαν στη νέα υπηρεσία.

Η αποκάλυψη έγινε εχθές αργά μέσω ενός tweet της ομάδας και σαν είδηση από μόνη της δείχνει τη δυναμική της νέας υπηρεσίας. Αναφέρουμε τη λέξη δυναμική μιας και συγκριτικά με τους 350 εκατομμύρια χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό Hotmail είναι ένα ποσοστό πολύ μικρό.

Η Microsoft εχθές ενεργοποίησε την υπηρεσία Outlook.com στοχεύοντας στην κορυφή, ενώ έχει ήδη λάβει θετικά σχόλια για το “καθαρό” layout της υπηρεσίας και την αισθητική που παραπέμπει σε Windows 8.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση