Τέσσερα νέα καταστήματα Public σε Ξάνθη, Καστοριά, Ρόδο και Ν. Ερυθραία

You are currently viewing Τέσσερα νέα καταστήματα Public σε Ξάνθη, Καστοριά, Ρόδο και Ν. Ερυθραία

Τα Public αποκτούν εντονότερη παρουσία στο λεκανοπέδιο Αττικής και την περιφέρεια με ακόμη 4 νέα καταστήματα στην Ξάνθη, την Καστοριά, τη Ρόδο και τη Νέα Ερυθραία. Πλέον τα Public έρχονται πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών αλλά και την πιο πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση από το πιο εξειδικευμένο προσωπικό και την παροχή αποκλειστικών υπηρεσιών προσφέρουν τη μοναδική «εμπειρία Public» που τα έχουν τοποθετήσει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Με το άνοιγμα των τεσσάρων νέων καταστημάτων, τα Public αριθμούν πλέον συνολικά 17 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 1 ηλεκτρονικό κατακτώντας νέα δυναμικά σημεία παρουσίας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη του concept.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.