Το Gran Turismo 5: Academy Edition είναι εδώ

You are currently viewing Το Gran Turismo 5: Academy Edition είναι εδώ

Το Gran Turismo δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και η πέμπτη συνέχεια του η οποία κυκλοφορεί από το 2010 στο PlayStation 3 έχει πραγματικά σαρώσει. Η Sony διαθέτει αυτές τις ημέρες στα καταστήματα το Gran Turismo 5: Academy Editon μια έκδοση που οι λάτρεις της σειράς – και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν.

Το Gran Turismo 5: Academy Edition έρχεται μεε πρόσθετες διαδρομές, νέα χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο βέβαια, περισσότερα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Στα χαρακτηριστικά που έρχονται με τη νέα έκδοση ο χρήστης θα βρει αρκετά από εκείνα που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει στο PlayStation Store για κατέβασμα, τα οποία πλέον έρχονται μέσα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η Sony θα δούμε στο Gran Turismo 5: Academy Edition τα παρακάτω αναλυτικά.

Πλήρες πακέτο:

  • Τρέξτε στην πίστα με το πανίσχυρο Red Bull X2011 Prototype, τα 11 αυτοκίνητα και τα τρία καρτ του πακέτου Racing Car.
  • Αγωνιστείτε στο φημισμένο σιρκουΐ SPA Francorchamps και στις δύο πρόσθετες πίστες καρτ του πακέτου Course.
  • Δοκιμάστε μια σειρά από διάσημα κράνη και αγωνιστικές στολές από το πακέτο Racing Gear.
  • Χρησιμοποιήστε τα 100 χρώματα που υπάρχουν στο πακέτο Special Paint.

Πακέτο Car Pack 2

  • Καθίστε στο τιμόνι δύο δημοφιλών αυτοκινήτων της Volkswagen, του Golf VI R, μοντέλο του 2010, και του Scirocco R, μοντέλο του 2010.
  • Πάρτε σαν αστραπή τις στροφές με το MINI COOPER S, μοντέλο του 2011.
  • Απολαύστε την ισχύ του Nissan R35 GT-R, μοντέλο του 2012.

Πακέτο Car Pack 3

  • Ετοιμαστείτε για μια θεαματική επίδειξη υπεραυτοκινήτων με την Aston Martin V12 Vantage, την Jaguar XJR-9 LM Racecar και την Lamborghini Aventador.
  • Δοκιμάστε δύο εικονικά συμπαγή αυτοκίνητα, το 66 Volkswagen 1200 και το Mini Cooper S
  • Νιώστε την εμπειρία της ηλεκτρικής οδήγησης με το Nissan Leaf.

Ως ξεχωριστό μπόνους, θα μπορέσετε να τρέξετε στην πίστα με το Nissan GT-R N24 Schulze Motorsports. Αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδήγησε ο δημιουργός του Gran Turismo 5, Kazunori Yamauchi, στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring το 2012, για τη γερμανική ομάδα Schulze Motorsports, όπου νίκησε στην κατηγορία του.

Για όσους δε σκέφτονται τώρα να αγοράσουν ένα νέο PlayStation 3 στη νέα του super slim έκδοση, κυκλοφορεί πακέτο με το παιχνίδι bundle, όπως και πακέτο με το νέο PlayStation 3 super slim, το FIFA 2013 και το Gran Turismo 5: Academy Edition.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση