Έρχεται το Crysis 3 [VIDEO]

You are currently viewing Έρχεται το Crysis 3 [VIDEO]

H Electronic Arts και η Crytek έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer από το επερχόμενο Crysis 3 υπενθυμίζοντας στους απανταχού gamers ότι η 3η συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού έρχεται σύντομα.

Στο trailer μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες της μηχανής γραφικών CryEngine 3 με τις οποίες σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτονται κάποια στυλ μάχης και είδη εχθρών που θα περιλαμβάνει το Crysis 3.

To Crysis 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο για PC, Xbox 360 και PlayStation 3, οπότε μέχρι τότε απολαύστε το trailer.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση