Γιορτάζει 1 δις χρήστες το Facebook [VIDEO]

You are currently viewing Γιορτάζει 1 δις χρήστες το Facebook [VIDEO]

Οι χρήστες του Facebook έφτασαν το άκρως εντυπωσιακό νούμερο του ενός δισεκατομμυρίου και με αφορμή αυτό το νούμερο το Facebook παρουσιάζει το πρώτο του διαφημιστικό video.

Δια στόματος του Mark Zuckerberg ανακοινώθηκε σήμερα ότι το Facebook προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου του διαφημιστικού κλιπ το οποίο ονομάζεται The Things That Connect Us.

Τα στατιστικά από μεγαλύτερο social network του πλανήτη είναι εντυπωσιακά. Από το 1 δις ενεργών χρηστών υπολογίζεται ότι το 8,7% αυτών είναι ψεύτικοι λογαριασμοί κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 87 εκατομμύρια χρήστες. Τα 600 εκατομμύρια των χρηστών είναι mobile users, ενώ τα likes που έχουν γίνει μέχρι στιγμής φτάνουν τα 1,13 τρις και έχουν ανέβει 219 δις φωτογραφίες. Επιπλέον έχουν έχουν ανέβει περισσότερα από 62,6 εκατομμύρια τραγούδια τα οποία έχουν παιχτεί 22 δις φορές.

Τώρα δείτε το video που ακολουθεί και αποφασίστε εσείς αν το Facebook είναι σαν τις καρέκλες, τα αεροπλάνα και τις γέφυρες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση