VDSL από τη Forthnet στα 50 Mbps με 10 ευρώ επιπλέον

You are currently viewing VDSL από τη Forthnet στα 50 Mbps με 10 ευρώ επιπλέον

Η Forthnet ανακοίνωσε και εκείνη με τη σειρά της την εμπορική διάθεση συνδέσεων VDSL με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 50 Mbps.
Η διάθεση των υπηρεσιών VDSL από τη Forthnet ξεκινά άμεσα και σύμφωνα με την εταιρεία είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας.

Η εταιρεία έχει ήδη online υπηρεσία έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε αν στην περιοχή σας είναι διαθέσιμο το VDSL. Η υπηρεσία παρέχετε με κόστος 10 ευρώ επιπλέον της τιμής για το double play πακέτο απλής aDSL γραμμής της εταιρείας.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση