Το Bing Desktop τώρα και για Windows XP

You are currently viewing Το Bing Desktop τώρα και για Windows XP

Μέχρι εχθές μόνο οι χρήστες των Windows 7 είχαν τη δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής Bing Desktop, εχθές όμως η Microsoft κυκλοφόρησε νέα έκδοση της εφαρμογής η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows από τα XP και μετά.

Η εφαρμογή δεν φέρνει κάποια επανάσταση στα Windows, αλλά μπορεί να σας αλλάζει αυτόματα το background του υπολογιστή σας με βάση αυτό που επιλέγει καθημερινά η Microsoft για το Bing, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κάποιου background από τις τελευταίες εννέα ημέρες.

Υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας δεν έχει προστεθεί ακόμα, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε από Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Κινέζικα ή Ιαπωνικά για την εφαρμογή.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση