God of War: Ascension τον Μάρτιο πλήρως Εξελληνισμένο

You are currently viewing God of War: Ascension τον Μάρτιο πλήρως Εξελληνισμένο

Οι πληροφορίες που υπήρχαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα σήμερα επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά με δελτίο τύπου της Sony Hellas. Το God of War: Ascension είναι το prequel της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και ο Kratos θα μιλάει Ελληνικά.

Η πλήρως εξελληνισμένη έκδοση του God of War: Ascension έρχεται τον Μάρτιο του 2013 μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά και ο εξελληνισμός περιλαμβάνει όλα τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού. Στα Ελληνικά λοιπόν θα βρείτε μενού, οδηγίες, φωνές χαρακτήρων κ.λπ..

Η ιστορία του God of War: Ascension προηγείται χρονικά των προηγούμενων τίτλων και παρακολουθεί τη συναισθηματική πορεία του Kratos προς την εξιλέωση. Η επική, κινηματογραφική αφήγηση, οι αιματηρές μάχες και οι ανεπανάληπτες στιγμές θα είναι αναπόσπαστα στοιχεία του νέου τίτλου, ενώ αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις θα ολοκληρώσουν την προσφερόμενη εμπειρία. Από τις πολυάριθμες αλλαγές ξεχωρίζει το ανανεωμένο σύστημα μάχης και το ολοκαίνουριο ανταγωνιστικό online multiplayer mode, στο οποίο συνδυάζονται το βίαιο gameplay με τις τεράστιες μάχες που έκαναν γνωστό το God of War.

Για πρώτη φορά σε τίτλο της σειράς God of War προσφέρεται η επιλογή για online και offline multiplayer μάχες , που συνδυάζουν τις μάχες επικών διαστάσεων με μια μοναδική gameplay εμπειρία. Πλέον μέχρι και οκτώ gamers θα μπορούν να διαγωνιστούν σε διάφορα multiplayer modes, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν πλήρως τα avatar των πολεμιστών τους και τον εξοπλισμό τους. Επίσης θα μπορούν να σταθούν στο πλευρό ενός Έλληνα Θεού – Δία, Άρη, Ποσειδώνα ή Άδη – προκειμένου να ξεκλειδώσουν πρόσθετες επιλογές.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση