Ενδιαφέρουσες προσφορές games στο Steam

You are currently viewing Ενδιαφέρουσες προσφορές games στο Steam

Εν μέσω εορταστικού κλίματος η γνωστή υπηρεσία Steam έχει βγάλει μερικά παιχνιδιά σε προσφορά με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 75%. Δείτε τις προσοφρές αυτές γιατί θα είναι ενεργές για λίγες ώρες ακόμα.

Οι προσφορές που προσφέρει η υπηρεσία δεν αφορούν, όπως συνηθίζεται απαρχιωμένους τίτλους, αλλά τρέχοντες όπως τα Football Manager 2013, Civilization V, I am alive, Thief, Bastion και Tropico 4.

Οι τιμές παραπάνω απο δελεαστικές αφού μπορείτε να αγοράσετε το Civilization V στα 7,49 ευρώ ή την έκδοση Game of the Year η οποία περιλαμβάνει αρκετά DLC στα 9,99 ευρώ. Το Football Manager 2013 με έκπτωση 50% στα 24,99 ευρώ και το I am alive, ένα τίτλο που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο μόλις για 5 ευρώ.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά μιας και οι προσφορές αυτές λήγουν σε περίπου 29 ώρες από τώρα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση