Το Iron Man 3 έρχεται στο Android στις 25 Απριλίου [VIDEO]

You are currently viewing Το Iron Man 3 έρχεται στο Android στις 25 Απριλίου [VIDEO]

Το Iron Man 3 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3ης Μαΐου. Έτσι η Gameloft αποφάσισε το επίσημο παιχνίδι για Android να διατεθεί μέσω του Google Play στις 25 ​​Απριλίου

Η εταιρεία τις οποίας οι κυκλοφορίες σχετίζονται με πολλές ταινίες του Hollywood όπως Spider-Man, Batman: The Dark Rises και Men in Black 3, όπως αφήνει να εννοηθεί στο τρέιλερ, το Iron Man 3 θα είναι ένα ατελείωτο κυνηγητό, όπως και στους δυο προηγούμενους τίτλους της σειράς και φυσικά θα μπορείτε να ανατινάξετε τα πάντα στο πέρασμα σας.

IrMa3GP960

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί αλλά συνήθως η Gameloft χρεώνει 6,99 δολάρια για παρόμοια παιχνίδια της, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε να εφαρμόζεται και εδώ η ίδια στρατηγική.

Το τρέιλερ στη διάθεση σας για να πάρετε και μία γεύση από το gameplay.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση