CES 2013: Sony Walkman W273

You are currently viewing CES 2013: Sony Walkman W273

Το νέο αδιάβροχο Sony Walkman W273 αποκάλυψε η Ιαπωνική εταιρεία στη CES 2013. Είναι μια ιδανική λύση για όλους εκείνους που θέλουν τη συντροφιά της μουσικής και κάτω από το νερό.

Όχι δεν είναι υπερβολή το νέο Sony Walkman W273 μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γραφείο, στο τρέξιμο αλλά ακόμα και στην πισίνα που πάτε για κολύμπι αφού είναι αδιάβροχο σε βάθος μέχρι και δύο μέτρα. Αν και ο καιρός αυτές τις ημέρες είναι κρύος για κολύμπι, εμάς μας μπήκε η ιδέα ότι θα μπορέσουμε να το φοράμε και να ακούμε τα αγαπημένα κομμάτια ενώ κάνουμε ένα καυτό ντούς.

Ενδιαφέρον είναι ότι με φόρτιση μόλις τριών λεπτών έχετε 60 λεπτά αυτονομίας, κάτι που οι ξεχασιάρηδες σίγουρα θα εκτιμήσουν. Μια πλήρη φόρτιση από την άλλη του δίνει αυτονομία οκτώ ωρών.

Δείτε παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony NWX-W273, όπως είναι το πλήρες όνομα του.

NWZ-W273
Χωρητικότητα 4GB
Διαθέσιμα χρώματα Μαύρο, Λευκό, Μπλε
Φορμά αρχείων ήχου MP3, WMA (Non-DRM), AAC-LC (Non-DRM), Linear PCM
Λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής Repeat song (επανάληψη), Shuffle songs (τυχαία σειρά), ZAPPIN song search (αναζήτηση τραγουδιού), Folder skip (παράλειψη φακέλου)
Γρήγορη φόρτιση Φόρτιση σε 3 λεπτά για 60 λεπτά αναπαραγωγή
Πλήρης φόρτιση Φόρτιση σε 1,5 ώρα για 8 ώρες αναπαραγωγή
Διάρκεια μπαταρίας 8 ώρες αναπαραγωγή ήχου
Βάρος (κατά προσέγγιση) 29 γρ.
Παρεχόμενα αξεσουάρ 1 προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής, ακουστικά earbuds σε 3 μεγέθη Small, Medium & Large, θήκη USB, οδηγός Quick start guide

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση