CES 2013: Plextor M5M mSATA drives

You are currently viewing CES 2013: Plextor M5M mSATA drives

Λίγες ώρες πριν στη CES 2013 η Plextor ανακοίνωσε μια νέα σειρά από mSATA drives, τη M5M η οποία στοχεύει τους χρήστες που θέλουν καλύτερες επιδόσεις στο ultra φορητό σύστημα τους.

Τα νέα Plextor M5M έρχονται σε χωρητικότητες των 64 GB, 128 GB και 256 GB, ενώ υποστηρίζουν ταχύτητες ανάγνωσης που φτάνουν τα 540 MB/s, ενώ οι ταχύτητες εγγραφής είναι 160 MB/s, 320 MB/s και 430 MB/s αντίστοιχα.

Εντυπωσιακός είναι ο δείτκης MTBF ο οποίος φτάνει τις 2,4 εκατομμύρια ώρες. Τα νέα mSATA drives θα γίνουν διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2013, ακόμα όμως δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή διάθεσης τους στην αγορά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση