CES 2013: Henge Horizontal Dock για MacBook με πολλές θύρες

You are currently viewing CES 2013: Henge Horizontal Dock για MacBook με πολλές θύρες

Τα MacBook είτε πρόκειται για τα μοντέλα της σειράς Air είτε εκείνα της σειράς Pro διαθέτουν περιορισμένη συνδεσιμότητα μιας και πάνω από όλα είναι φορητοί υπολογιστές. Η Henge μια εταιρεία που κατασκευάζει ενδιαφέροντα αξεσουάρ, παρουσίασε στη CES 2013 ένα dock για το MacBook σας το οποίο διαθέτει σίγουρα περισσότερες θύρες από όσες χρειάζεστε.

Στο Horizontal Dock θα βρείτε έξι θύρες USB 3.0, διπλή έξοδο ήχου, Ethernet, SD card reader, θύρα FireWire 800 και δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και τριών εξωτερικών οθονών ταυτόχρονα. Επιπλέον αυτών το dock περιβάλει ένα στιβαρό μεταλλικό frame, διαθέτει υποδοχή για κλειδαριά Kensington και αναμένεται στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του έτους με τιμή 249 δολάρια στις ΗΠΑ. Το τέταρτο τρίμηνο του έτους θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του η οποία θα διαθέτει επιπλέον θύρα Thunderbolt και κόστος 349 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση