Το Sly Cooper: Thieves in Time έρχεται πλήρως εξελληνισμένο

You are currently viewing Το Sly Cooper: Thieves in Time έρχεται πλήρως εξελληνισμένο

Η Sony Hellas συνεχίζει να μας κακομαθαίνει μιας και ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο το Sly Cooper: Thieves in Time θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο για PlayStation 3 και PlayStation Vita.

Ο αρχικλέφτης ρακούν που ακούει στο όνομα Sly Cooper θα μιλάει Ελληνικά από τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ στο παιχνίδι μενού, οδηγίες και κάθε λεπτομέρεια θα είναι στα Ελληνικά.

Το Sly Cooper: Thieves in Time αξιοποιεί τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ του PS3 και του PS Vita, όπως την τεχνολογία αποθήκευσης παιχνιδιών στο Cloud, επιτρέποντας στους παίκτες να μεταβαίνουν ομαλά από το παιχνίδι στο σπίτι με το PS3 στο παιχνίδι εν κινήσει με το PS Vita, ακριβώς από το σημείο που είχαν αποθηκεύσει το παιχνίδι τελευταία φορά.

Επίσης, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του PS Vita, όπως το γυροσκόπιο και τους δύο αναλογικούς μοχλούς προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Εμείς θα ευχαριστήσουμε τη Sony Hellas και θα ευχηθούμε να δούμε και άλλους τίτλους στα Ελληνικά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση