Η Apple ανοίγει κέντρο έρευνας στην Κίνα

You are currently viewing Η Apple ανοίγει κέντρο έρευνας στην Κίνα

Σύμφωνα με αναφορά από το China Business News η Apple πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κέντρο έρευνας και εξέλιξης στη Σανγκάη το καλοκαίρι.

Η πληροφορία έρχεται από τη Δημοτική Επιτροπή Εμπορίου της πόλης, από την οποία και υπήρξε η επιβεβαίωση για την εγκατάσταση της Apple.

Η εγκατάσταση θα αποτελείτε από τρία κτίρια και θα κοστίζουν στην Apple συνολικά 8 εκατομμύρια δολάρια σε ενοίκια για κάθε χρόνο. Η Apple φαίνεται να αναζητά προσωπικό μέσω τοπικών γραφείων εύρεσης εργασίας από τις 27 Ιανουαρίου. Μεταξύ αυτών είναι ένας βοηθών του admin για το online κατάστημα της Apple, ένας manager για την ομάδα του AppleCare και ένας SPS business analyst.

Η κίνηση αυτή δείχνει την μεγάλη σημασία που δίνει η Apple για την περαιτέρω ανάπτυξη της στην αγορά της Κίνας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση