Firmware update για MacBook, MacBook Air και MacBook Pro

You are currently viewing Firmware update για MacBook, MacBook Air και MacBook Pro

Αργά εχθές το βράδυ η Apple έκανε διαθέσιμο ένα firmware update για κάποια μοντέλα από όλες τις σειρές φορητών υπολογιστών της. Όπως θα δείτε παρακάτω κρίνεται σκόπιμο να προχωρήσετε στην ενημέρωση του συστήματος σας.

Το firmware update είναι για μοντέλα από τις σειρές MacBook, MacBook Air και MacBook Pro και αφορά τη μονάδα SMC των φορητών.

Σύμφωνα με την Apple διορθώνει ένα πρόβλημα το οποίο παρουσιάζεται σε φορητούς στους οποίους η μπαταρία έχει περισσότερους από 1.000 κύκλους φόρτισης. Χωρίς το update έχει παρατηρηθεί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις το σύστημα να κάνει shutdown ή ακόμα και να σταματήσει να λειτουργεί χωρίς προειδοποίηση.

macbook-firmwareupdate

Τρέξτε το Software Update από το σύστημα σας και εφόσον δείτε εκεί την ενημέρωση τότε το σύστημα σας είναι ένα από αυτά που χρειάζονται αναβάθμιση. Αν δεν εμφανιστεί εκεί τότε το σύστημα σας δεν επηρεάζεται από το παραπάνω πρόβλημα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση