Έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου το PlayStation 4 [VIDEO]

You are currently viewing Έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου το PlayStation 4 [VIDEO]

Εχθές αργά η Sony ανακοίνωσε ένα PlayStation event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες δεν μας έχει αποκαλύψει αλλά έχει βουίξει το internet ότι σε αυτό το event θα δούμε το νέο PlayStation 4.

Με αυτή την κίνηση η Sony φαίνεται ότι τελικά θα προηγηθεί της Microsoft για την ανακοίνωση στις κονσόλες νέας γενιάς. Η Sony φαίνεται ότι ετοιμάζεται στρατηγικά για αυτή την κατά μέτωπο επίθεση το τελευταίο διάστημα αφού πρόσφατα στελέχη της είχαν δηλώσει ότι δεν βιάζονται για την παρουσίαση της νέας κονσόλας και συνέχισαν αναφέροντας ότι θα ήθελαν η Microsoft να κάνει την πρώτη κίνηση παρουσιάζοντας το επόμενο Xbox πριν από το PlayStation 4.

Την παρουσίαση του PlayStation 4 στο event της 20ης Φεβρουαρίου φαίνεται να επιβεβαιώνει με άρθρο της και The Wall Street Journal, σημειώνοντας όμως ότι σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί η νέα κονσόλα, αλλά θα γίνει διαθέσιμη προς πώληση κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους.

Let the games begin.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση