Συγχώνευση των Windows RT με τα Windows Blue

You are currently viewing Συγχώνευση των Windows RT με τα Windows Blue

Η ιστοσελίδα Digitimes σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι η Microsoft σχεδιάζει να συγχωνεύσει τα Windows RT με την επόμενη μεγάλη ριζική αναβάθμιση των Windows 8, την πλατφόρμα Blue

Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία προϊόντων με την ενσωματωμένη έκδοση του λειτουργικού για ARM επεξεργαστές της γνωστής εταιρείας θα σταματήσει, με την ελπίδα ότι μαζί θα σταματήσουν και οι διαμαρτυρίες για την συμβατότητα αλλά και την έλλειψη εφαρμογών στο συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας της.

WRTApps960

Ωστόσο επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει ακόμα από την πλευρά της Microsoft και δεν αναμένεται να υπάρξει νωρίτερα από το Microsoft Build Developer Conference το οποίο θα πραγματοποιηθεί 26-28 Ιουνίου στο San Francisco.

MSSanFra960

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις συστημάτων Wintel [Windows – Intel] κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίσουν καθοδική πορεία μέχρι την ημέρα που η Intel θα ανακοινώσει την τέταρτη γενιά Core επεξεργαστών με πυρήνα Haswell, τον Ιούνιο, γεγονός που θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στην αγορά και θα αλλάξει την προοπτική των τελικών χρηστών με την έλευση νέων υλοποιήσεων.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση