Νέες screenshots από το Grand Theft Auto V

You are currently viewing Νέες screenshots από το Grand Theft Auto V

Μπορεί να έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V, αλλά πέραν αυτής της πληροφορίας έχουμε άγνοια για το παιχνίδι. Φως έρχονται να ρίξουν screenshots από τη Rockstar Games τα οποία έγιναν διαθέσιμα εχθές.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω σε αυτά απεικονίζεται όχι μόνο ο ουρανός του Los Santos, αλλά και ο υποθαλάσσιος κόσμος της περιοχής.

Δείτε παρακάτω τη συλλογή πατώντας επάνω τους για να εμφανιστούν σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση