Μια ανάσα πριν τη συμφωνία Google και WhatsApp

You are currently viewing Μια ανάσα πριν τη συμφωνία Google και WhatsApp

Η Google βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής WhatsApp έχοντας καταθέσει πρόταση που αγγίζει το 1 δις δολάρια.

Αν και οι πληροφορίες διέρρευσαν για πρώτη φορά μέσα στο διήμερο, οι συζητήσεις φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Η Google φαίνεται αποφασισμένη να επενδύσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών επικοινωνίας που παρέχει. Οι φήμες δε θέλουν την πλευρά του WhatsApp να θεωρεί το τίμημα μικρό και να ζητά ακόμα μεγαλύτερο ποσό για να κλείσει η συμφωνία

Το WhatsApp αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλής εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, μια κίνηση που εφόσον προχωρήσει θα βοηθήσει τα μέγιστα την Google να μπει δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση