Slot-loading Blu-ray με λεπτό προφίλ από την Silverstone

You are currently viewing Slot-loading Blu-ray με λεπτό προφίλ από την Silverstone

Η Silverstone κυκλοφόρησε ένα slot-loading Blu-ray drive με στόχο την αγορά των μικρών κουτιών που φιλοξενούν Mini-ITX μητρικές και κατ’ επέκταση των δικών της Milo ML02B, Sugo SG05, SG06, SG07, SG08, SG09, Fortress FT03 και FT03 Mini, τα οποία και προορίζονται κυρίως για χρήση HTPC

Στην ουσία δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό στη μονάδα αυτή, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει slot-loading Blu-Ray αντιγραφικά σε “slim” μορφή, υλοποίηση που συναντάμε συνήθως σε φορητά συστήματα και συγκεκριμένες ακριβές ΑΙΟ λύσεις.BDRFr960

Το SOB02 έχει μέγιστη ταχύτητα εγγραφής έως και 24x για CD-R, 8x για DVD+RW και 6x για κανονικούς ή Dual Layer δίσκους BD-R. Οι ταχύτητες ανάγνωσεις είναι στα 24x, 8x και 6x για CD, DVD και Blu-Ray δίσκους αντίστοιχα. Η συσκευή διαθέτει μια διασύνδεση SATA στα 150 Mb/s.

BDRSpec960

Στην συσκευασία του SOB02 περιλαμβάνεται ένα γωνίας 90° λεπτό καλώδιο σύνδεσης SATA, το οποίο έχει μια λεπτή υποδοχή SATA στο ένα άκρο και ένα τυπικού μεγέθους SATA βύσμα και τροφοδοσίας στο άλλο. Το SOB02 είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα με τιμή λίγο πάνω από τα 160 δολάρια ΗΠΑ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση