Κυκλοφόρησε το Humble Double Fine Bundle [VIDEOS]

You are currently viewing Κυκλοφόρησε το Humble Double Fine Bundle [VIDEOS]

Κυκλοφόρησε χθες το Humble Double Fine Bundle, πακέτο παιχνιδιών που ακολουθεί την γνωστή τακτική “pay what you want”.

Τα έσοδα μοιράζονται μεταξύ των δημιουργών, του Electronic Frontier Foundation [EFF] και του οργανισμού Child’s Play Charity. Όπως κάθε φορά το ποσό της πληρωμής επαφίεται στην συνείδηση και την τσέπη των χρηστών, οι οποίοι καλούνται να ορίσουν μια δική τους τιμή στο πακέτο, με το δέλεαρ ότι πληρώνοντας κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο, που έχει διαμορφωθεί από τις ήδη κατοχυρωμένες αγορές, θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια που μπορεί να ή που έχουν προστεθεί στο σύνολο και εξτρά υλικό όπως την ηχητική επένδυση που τα συνοδεύει σε μορφή MΡ3/FLAC, εικόνες υψηλής ανάλυσης [artwork] και κωδικούς για το Steam.

Το τελευταίο αυτό πακέτο, του οποίου η μέση τιμή την ώρα που γράφτηκε αυτό το κείμενο ήταν περιπου τα 6 ευρώ, σας προσφέρει τα Costume Quest, Psychonauts και Stacking με την επέκταση της προσφοράς να ζητά από εσάς κάτι παραπάνω από την μέση τιμή για να αποκτήσετε το Brutal Legend και το OST [Original Soundtrack] του.

HBbann960

Αν είστε υπερβολικά γενναιόδωροι ή σας περισσεύουν κάποια χρήματα τότε η προσφορά επεκτείνεται σε άλλα δύο επίπεδα. Προσφέροντας 27 ευρώ μπορείτε να υποστηρίξετε και να αποκτήσετε το παιχνίδι Broken Age, το γνωστό adventure της Double Fine από το Kickstarter, μαζί με ένα ντοκιμαντέρ για την υλοποίηση του.

Θέλετε και άλλο ;

Με 54 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα παιχνίδια με τα εξτρά τους και να λάβετε και ένα μπλουζάκι T-shirt σε λευκό ή μαυρό χρώμα – τα μεταφορικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή-, περιορισμένης κυκλοφορίας, το οποίο απεικονίζει τα περιεχόμενα του Humble Double Fine Bundle με τις ημερομηνίες δημιουργίας τους.

HumBunTS960

Το πακέτο είναι διαθέσιμο εδώ, υποστηρίζει Windows, Mac OS X και Linux και η προσφορά ισχύει για 2 εβδομάδες, ξεκινώντας από εχθές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση