Επίθεση στα γραφεία της Microsoft [VIDEOS]

You are currently viewing Επίθεση στα γραφεία της Microsoft [VIDEOS]

Επίθεση με βαν γεμάτο γκαζάκια πραγματοποιήθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Microsoft Hellas και βρίσκονται στη Λ. Κηφισίας 221 στο Μαρούσι. 

Το βαν στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι, ήταν κλεμμένο, οι οποίοι απείλησαν του υπαλλήλους ασφαλείας που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο των γραφείων της εισόδου της εταιρείας. Στη συνέχεια εισέβαλαν με το όχημα στην είσοδο του κτιρίου και πυροδότησαν τα γκαζάκια που βρίσκονταν μέσα στο βαν, ενώ ταυτόχρονα τράπηκαν σε φυγή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε να έχει καταστραφεί το βαν, ενώ αρκετές ζημιές, κυρίως στο ισόγειο αλλά και τον πρώτο όροφο, έχει υποστεί το κτίριο.

Για την υπόθεση διενεργείτε ήδη προανάκριση από την αστυνομία, ενώ η εταιρεία σήμερα θα παραμείνει κλειστή.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της κ. Λίας Κομνηνού η οποία είναι υπεύθυνη τύπου της Microsoft Hellas.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση