Αλλαγές στο λειτουργικό και νέες δυνατότητες για την Ouya

You are currently viewing Αλλαγές στο λειτουργικό και νέες δυνατότητες για την Ouya

Ανανέωση θα υποστεί το γραφικό περιβάλλον [UI] της Android κονσόλας Ouya πριν από τα τέλη Νοεμβρίου

Κύριος στόχος αυτής της αλλαγής είναι να μπορούν οι χρήστες να πλοηγηθούν πιο εύκολα στο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών της Ouya, το μενού του συστήματος να μεταμορφωθεί κατάλληλα ούτως ώστε να μεγαλώσουν οι εικόνες και οι περιγραφές των τίτλων και να αποκτήσει ταχύτερη απόκριση στις εναλλαγές που πραγματοποιούν οι παίχτες από το χειριστήριο.

OIFN960

Η ενημερωμένη έκδοση θα προσθέσει και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως την ​​ικανότητα απομακρυσμένου ελέγχου και πολλαπλής λήψης τίτλων, καθώς και υποστήριξη για εξωτερικές USB συσκευές αποθήκευσης.

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η αλλαγή θα αποτελεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο Ouya 2.0 firmware, το οποίο η εταιρεία είχε υποσχεθεί τον Οκτώβριο που μας πέρασε – το οποίο δεν περίμενε κανείς να είναι έτοιμο πριν από το 2014.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση