Δεν θα δούμε νέο Xbox μέσα στο 2012

You are currently viewing Δεν θα δούμε νέο Xbox μέσα στο 2012

Οι απανταχού gamers έχουν κάθε λόγο να απογοητευτούν μιας και από τα πλέον επίσημα χείλη ήρθε η πληροφορία ότι δεν θα αντικατασταθεί μέσα στο 2012 το Xbox 360. Αρκετοί είχαν πολλές ελπίδες ότι μέσα στο 2012, ίσως σε περίπου τρεις μήνες στην Ε3 η Microsoft θα παρουσίαζε τον αντικαταστάτη του Xbox 360.

Με επίσημη δήλωση της η Microsoft μέσω εκπροσώπου της ευχαρίστησε το κοινό για το αυξημένο ενδιαφέρον του όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά θέλησε να ενημερώσει ότι δεν υπάρξει παρουσίαση νέας κονσόλας στην επερχόμενη Ε3, ούτε στο κοντινό μέλλον.

Στόχος της εταιρείας αυτή την περίοδο είναι η κυκλοφορία τίτλων high profile, όπως το Halo 4. Επιπλέον με δεδομένο το ότι το Kinect κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και λίγους μήνες, η εταιρεία θεωρεί ότι το Xbox 360 έχει ακόμα μέλλον στην αγορά μιας και υπάρχουν ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του.

Στα παραπάνω έρχονται και τα νούμερα πωλήσεων τα οποία επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρει ο εκπρόσωπος της εταιρείας μιας και το Xbox 360 είναι πρώτη σε πωλήσεις κονσόλα. Σημειώστε σε αυτό το σημείο ότι το Xbox 360 μετρά ήδη έξι χρόνια στην αγορά, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Ε3 του 2005.

Για να μην σας αφήσουμε απογοητευμένους, δείτε το παρακάτω video το οποίο είναι το Making Of Developer Diary για το επερχόμενο Halo 4.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση