Έπαιξε 40 ώρες συνεχόμενα Diablo III και πέθανε

You are currently viewing Έπαιξε 40 ώρες συνεχόμενα Diablo III και πέθανε

Δυσάρεστα νέα από την Ταϊβάν όπου ένας έβηφος πέθανε αφού πρώτα είχε παίξει το αγαπημένο του Diablo III για 40 συνεχόμενες ώρες, χωρίς διάλλειμα για φαγητό.

Ο 18-χρονος Chuang έκλεισε ένα δοωμάτιο σε internet cafe την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου και έπαιξε συνεχόμενα Diablo III μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Υπάλληλος του internet cafe βρήκε λυπόθυμο το νεαρό, ο οποίος φαινόταν κουρασμένος. Αφού σηκώθηκε και έκανε μερικά βήματα, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και απεβίωσε.

Οι μαραθώνιοι παιχνιδιών είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ταίβάν, ενώ τελευταία έχουν γίνει και άλλες αναφορές για θανάτους παικτών μετά από πολύωρα παιχνίδια.

Στην οικογένεια του Chuang η Blizzard έστειλε τα συλλυπητήρια της.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση