Έρχεται το Ultra Street Fighter 4

You are currently viewing Έρχεται το Ultra Street Fighter 4

Οι φίλοι του Street Fighter πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού η Capcom ανακοίνωσε επίσημα ότι έρχεται σε λίγους μήνες το Ultra Street Fighter 4.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Capcom αναφέρει πως θα δούμε το Ultra Street Fighter 4 στις αρχές του 2014 και αυτό θα κυκλοφορήσει για PC αλλά και PlayStation 3 και Xbox 360.

Το νέο Ultra Street Fighter 4 θα έρθει ανανεωμένο με 6 νέες πίστες και 5 νέους χαρακτήρες οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες και θα φτάσουν τους 44 συνολικά. Όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες οι 4 έχουν ήδη αποκαλυφθεί και θα είναι οι Hugo, Elena, Polson και Rolent, όλοι παλιοί γνωστοί από το Street Fighter vs Tekken.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση