Ανακοινώθηκε το Halo 4 Limited Edition, Spartan Ops

You are currently viewing Ανακοινώθηκε το Halo 4 Limited Edition, Spartan Ops

Η Microsoft αργά εχθές ανακοίνωσε το Halo 4 Limited Edition, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, πολλά εκ των οποίων διευρύνουν την multiplayer εμπειρία του gamer. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει εβδομαδιαία multiplayer επεισόδια με όνομα Spartan Ops. Η Limited Edition θα έρχεται μαζί με το War Games map pack, vouchers για να κατεβάσει ο χρήστης τρία δωρεάν DLCs με χάρτες αλλά και πρόωρη πρόσβαση σε έξι multiplayer specializations τα οποίοι οι υπόλοιποι “κοινοί θνητοί” θα τα δουν να εμφανίζονται εν καιρό. Μαζί περιλαμβάνετε και το UNSC Infinity Briefing Packet το οποίο περιλαμβάνει διαμόρφωση προστατευτικής πανοπλίας, πληροφορίες για τους Spartan IVs αλλά και σχεδιάγραμμα του UNSC Infinity, το οποίο είναι τεράστιο.

Επιπλέον θα βρείτε μοναδικό skin όπλου και πανοπλίας, αντικείμενο για το avatar, πανοπλία Spartan IV για το Avatar αλλά και αποκλειστικό ingame έμβλημα. Μαζί θα περιλαμβάνεται και ένα 90-λεπτο του “Halo 4: Forward Unto Dawn” μια live-action ψηφιακή σειρά η οποία θα προβληθεί πριν την επίσημη διάθεση του παιχνιδιού.

Η Limited Edition θα διατίθεται προς 99,99 δολάρια ΗΠΑ, 40 δολάρια περισσότερα από την κανονική έκδοση. Μπορείτε ήδη να την προ-παραγγείλετε, γνωρίζοντας βέβαια ότι το Halo 4 για το XBox 360 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση