Η Sony ανακοίνωσε νέο PlayStation 3

You are currently viewing Η Sony ανακοίνωσε νέο PlayStation 3

Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου λεπτότερου από το ήδη λεπτό PlayStation 3 υπήρχαν και σας είχαμε ενημερώσει. Σήμερα η Sony έκανε την αποκάλυψη επίσημα και έτσι έχουμε ένα νέο ακόμα λεπτότερο και ομορφότερο PlayStation 3.

Η νέα έκδοση της ιδιαίτερα δημοφιλούς κονσόλας της Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά στις 28 Σεπτεμβρίου, αρχικά σε δύο εκδόσεις η μια εκ των οποίων είναι έκπληξη. Η πρώτη έκδοση θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 500 GB, ενώ σύντομα μετά την κυκλοφορία θα υπάρξει και έκδοση με χωρητικότητα 12 GB, προφανώς χωρίς σκληρό δίσκο, η οποία όμως θα μπορεί να αυξήσει τη χωρητικότητα της, εφόσον ο χρήστης το χρειαστεί, στα 250 GB με ειδικό εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Μαζί με το νέο PlayStation 3 θα κυκλοφορήσουν και αρκετά νέα αξεσουάρ, μεταξύ αυτών και βάση για την τοποθέτηση της κονσολάς.

Η τιμή της νέας κονσόλας στα 500 GB μαζί με το παιχνίδι FIFA 13 θα είναι 299,99 ευρώ, ενώ η κονσόλα των 12 GB σε standalone έκδοση θα ξεκινάει από τα 229,99 ευρώ.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση