Η Sony ετοιμάζει νέο λεπτότερο PlayStation 3

You are currently viewing Η Sony ετοιμάζει νέο λεπτότερο PlayStation 3

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο σε μερικούς η Sony φαίνεται ότι έχει ήδη σχεδιάσει και δοκιμάζει μια ακόμα λεπτότερη και μικρότερη έκδοση του PlayStation 3. Μάλιστα έχουμε και μια πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από το νέο PS3. Η Sony το 2009, τρία σχεδόν χρόνια μετά την παρουσίαση του PlayStation 3 παρουσίασε μια νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας η οποία ήταν μικρότερη και ελαφρύτερη από την αρχική της έκδοση. Τώρα και λίγο πριν συμπληρωθούν πάλι τρία χρόνια από τη δεύτερη ανανέωση της λεπτής κονσόλας έχουμε διαρροή μιας φωτογραφίας η οποία δείχνει ένα ακόμα μικρότερο PlayStation 3.

Η νέα λεπτή κονσόλα της Sony φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και με μοντέλα τα οποία θα ενσωματώνουν σκληρό δίσκο 500GB, ενώ όπως και τα τρέχοντα μοντέλα θα διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth αλλά και Wi-Fi.

Εφόσον λοιπόν το φθινόπωρο δούμε τη νέα κονσόλα της Sony στην αγορά, τότε η κυκλοφορία του PlayStation 4 μάλλον θα έχει αναβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν νομίζουμε ότι θα την δούμε κάποια στιγμή προς το τέλος του 2013, όπως θέλουν οι σημερινές φήμες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση