Prince of Persia: The Shadow and The Flame για iOS [VIDEO]

You are currently viewing Prince of Persia: The Shadow and The Flame για iOS [VIDEO]

Οι φανατικοί της σειράς Prince of Persia θα χαρούν ιδιαίτερα με αυτήν την ανακοίνωση της Ubisoft Pune, εταιρείας που είχε αναπτύξει και την προηγούμενη εφαρμογή Prince of Persia Classic HD για iOS πέρυσι. 

Το Prince of Persia: The Shadow and The Flame θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και οι σχεδιαστές του υποσχέθηκαν ανανεωμένο περιβάλλον χειρισμού, βελτιωμένα γραφικά και φυσικά ένα νέο και ενδιαφέρον σενάριο. Θα υπάρχει επιλογή όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι για εφαρμογή virtual sticks ή θα μπορείτε να περιπλανηθείτε με tap-to-move, ανάλογα με τον τρόπο που σας βολεύει.

Η Ubisoft Pune υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να διατηρήσει την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού για να μην απογοητεύσει τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσει να φέρει το platform gaming σε ένα ισορροπημένο επίπεδο για τους περιστασιακούς παίκτες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση