20 εκατομμύρια downloads για το BitTorrent Mobile

You are currently viewing 20 εκατομμύρια downloads για το BitTorrent Mobile

BitTorrent ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια downloads σε φορητές συσκευές Android, iOS και Windows Phone

Το νούμερο αυτό έρχεται να διπλασιάσει τα 10 εκατομμύρια downloads που είχε πριν από μόλις τέσσερις μήνες, που σημαίνει ότι όχι μόνο υπάρχει συνεχής ανάπτυξη αλλά και ότι επιταχύνεται.

GPuTorr960

Η BitTorrent μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει οκτώ προϊόντα για φορητές συσκευές : μTorrent / BitTorrent για AndroidμTorrent Remote / BitTorrent Remote για AndroidμTorrent Remote / BitTorrent Remote για iOS και μTorrent Remote / BitTorrent Remote για Windows Phone.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι επί του παρόντος δύο από τις εφαρμογές της βρίσκονται στο Τop 20 των δωρεάν εφαρμογών του αμερικανικού Google Play : το μTorrent Beta στο νούμερο 6 και το BitTorrent Client στο νούμερο 20. Η εφαρμογή μTorrent Beta είναι και στην πρώτη πεντάδα των δωρεάν εφαρμογών σε 16 χώρες και στο Τop 10 σε άλλες 27 χώρες.

WPuTorr960

Και ενώ η εφαρμογή μTorrent Remote / BitTorrent Remote είναι διαθέσιμη για iOS και Windows Phone, δυστυχώς δεν γίνεται κανένας λόγος για την υλοποίηση ενός κανονικού client σε καμία από τις δύο πλατφόρμες, αφήνοντας τους κατόχους iPhone, iPad και iPod να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός τέτοιου λογισμικού μόνο σε jailbroken συσκευές και τους κατόχους Windows Phone με την ελπίδα μιας μελλοντικής υιοθέτησης από το App Store της Microsoft.

Σε αντίθεση με τις Remote εφαρμογές, το Android έχει ήδη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα [δεν απαιτείται καθόλου υπολογιστής], το οποίο όμως βρίσκεται όπως αναφέραμε σε Beta κατάσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση