Προσφορές παιχνιδιών από Steam και Mac App Store

You are currently viewing Προσφορές παιχνιδιών από Steam και Mac App Store

Για λίγες ώρες ακόμα το Steam και άγνωστο για πόσο το Mac App Store, έχουν μερικές ενδιαφέρουσες προσφορές σε παιχνίδια οι οποίες ξεκινούν από μόλις 1,99 ευρώ.

Ξεκινώντας από το Trine θα το βρείτε στο Steam – για PC και Mac – στα 1,99 ευρώ, ενώ στο Mac App Store – μόνο για Mac – στα 2,39 ευρώ. Το Mac App Store έρχεται να πάρει το … αίμα του πίσω με το Trine 2 όπου στο Steam θα το βρείτε – για PC και Mac – στα 3,24 ευρώ ενώ στο Mac App Store – μόνο για Mac – στα 2,99 ευρώ.

Επόμενη ενδιαφέρουσα προσφορά στο Steam είναι το Crysis Warhead προς 2,49 ευρώ, το Crysis προς 3,74 ευρώ ή αν τα θέλετε πακετάκι ως Crysis Maximum Edition στα 4,99 ευρώ. Για τους φίλους της σειράς το Crysis 2 κυκλοφορεί προς 8,74 ευρώ.

Σκεφτείτε το γρήγορα μιας και οι προσφορές, τουλάχιστον όσον αφορά το Steam, τελειώνουν τις επόμενες ώρες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση