Το πρώτο trailer του Gran Turismo 6; [VIDEO]

You are currently viewing Το πρώτο trailer του Gran Turismo 6; [VIDEO]

Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε ότι σήμερα 15 Μαΐου η Sony θα γιορτάσει στην πίστα του Silverstore τα 15 χρόνια του Gran Turismo και όπως όλες οι φήμες θέλουν θα μας δείξει κάτι νέο. Έχουμε το πρώτο video λοιπόν.

Αν και δεν έχουμε ακόμα πληροφρίες για την σημερινή εκδήλωση στην πίστα του Silverstonre η Sony για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, αυτή τη φορά με το επόμενο έκτο (;) Gran Turismo χάρη στο trailer που ακολουθεί.

Δείτε το και υπομονή μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, προφανώς εντός της ημέρας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση