Το you.gr παίζει Video Games

You are currently viewing Το you.gr παίζει Video Games

To you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies, εγκαινίασε μια ολοκαίνουρια κατηγορία για gaming, δίνοντας την ευκαιρία στους απανταχού λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών να βρουν συγκεντρωμένα και άμεσα διαθέσιμα τα πιο «hot» προϊόντα gaming, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Στο you.gr οι φανατικοί gamers θα βρουν όλες τις δημοφιλείς κονσόλες, ειδικές συνθέσεις υπολογιστών για απαιτητικά παιχνίδια, καθώς και εξειδικευμένα εξαρτήματα, όπως  κάρτες γραφικών, cases & ψήκτρες, για extreme απόδοση και ισχύ.

Μία μεγάλη ποικιλία από ειδικά αξεσουάρ και περιφερειακά θα περιμένει, επίσης, τους φίλους των παιχνιδιών,  ώστε να  γνωρίσουν ό,τι υπάρχει διαθέσιμο και να δημιουργήσουν το δικό τους gaming center. Οι τίτλοι των  παιχνιδιών, θα είναι βέβαια, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νέας κατηγορίας.  Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια  για όλες τις πλατφόρμες θα περιμένουν τους fans, ενώ οι πραγματικά ανυπόμονοι και φανατικοί θα έχουν τη δυνατότητα  να προπαραγγείλουν κάθε νέο πολυαναμενόμενο τίτλο.

Με αφορμή την νέα κατηγορία, το you.gr προσκαλεί, αλλά και προκαλεί  τους gamers να τεστάρουν τις γνώσεις τους, αλλά και να κερδίσουν  πλούσια δώρα, συμμετέχοντας στο παιχνίδι  «Are U A Guru Gamer?»  του you.gr στο facebook.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.