Akitio Neutrino Thunderbolt Edition SSD στα 512GB

You are currently viewing Akitio Neutrino Thunderbolt Edition SSD στα 512GB

Η Akitio ιδρύθηκε το 1992 και ειδικεύεται στα εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα και γενικότερα σε υλοποιήσεις που ως στόχο έχουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν τα υπολογιστικά συστήματα, όσον αφορά την μεταφορά δεδομένων

ATD960

Πρόσφατα απέκτησε πιστοποίηση για ένα καινούριο προϊόν, τον πρώτο εξωτερικό SSD δίσκο που αντλεί την ενέργεια που χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία του από την θύρα Thunderbolt στην οποία συνδέεται, με χωρητικότητα 512GB και δυνατότητα ανάγνωσης [READ] έως και 520 MB/s.

NTBS2960

“Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τον πρώτο πλήρως ενεργειακά αυτόνομο Thunderbolt SSD δίσκο, οποίος λειτουργεί με ένα και μόνο καλώδιο, στα 512GB. Η μεταφορά δεδομένων και η επεξεργασία βίντεο για τους επαγγελματίες θα γίνονται πλέον ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια“, δήλωσε ο Richard Wright, υπεύθυνος για την διανομή προϊόντων της Akitio παγκοσμίως.

AMAC960

Η σειρά των νέων αυτών αποθηκευτικών μέσων θα κυκλοφορήσει ως “Neutrino Thunderbolt Edition” και οι διαθέσιμες χωρητικότητες θα είναι στα 120GB, 256GB και τα 512GB, με το τελευταίο να τιμάται στα 599 δολάρια ΗΠΑ [440 ευρώ].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση