Η Seagate παρουσιάζει νέα σειρά business NAS λύσεων

You are currently viewing Η Seagate παρουσιάζει νέα σειρά business NAS λύσεων

Η Seagate ανακοίνωσε τη νέα σειρά NAS συσκευών της οι οποίες προορίζονται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τα νέα NAS της εταιρείας έρχονται με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και σε χωρητικότητα από 2 TB έως και 16 TB, ικανά να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες.
Τα νέα NAS της Seagate έρχονται σε τρεις εκδόσεις, με δυνατότητα ενός εσωτερικού δίσκου, μια με 2-bays για σκληρούς δίσκους και μια με 4-bays για σκληρούς δίσκους. Προσφέρουν προστασία δεδομένων, υποστηρίζουν την τοποθέτηση USM [Universal Storage Modules] για την plug-n-play τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση δίσκων από τις συσκευές.

Οι τιμές διάθεσης ξεκινούν από τα 199 δολάρια ΗΠΑ για το μοντέλο με τον ένα δίσκο στα 2 TB, ενώ φτάνουν στα 329 δολάρια για το ίδιο μοντέλο με δίσκο 4 TB. Η έκδοση με τη δυνατότητα τοποθέτησης δύο σκληρών δίσκων κοστίζει επίσης 199 δολάρια αλλά χωρίς κάποιο σκληρό δίσκο. Με δίσκο 4 TB η τιμή της φτάνει στα 470 δολάρια, με δίσκους συνολικής χωρητικότητας 6 TB φτάνει στα 550 δολάρια και με δίσκους 8 TB στα 750 δολάρια.

Τέλος η έκδοση με δυνατότητα τοποθέτησης τέσσερων σκληρών δίσκων κοστίζει χωρίς δίσκους 430 δολάρια και έως 1500 δολάρια με δίσκους χωρητικότητας 1500 δολαρίων.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση