Super Talent RamDisk USB 3.0 στα 4.000 MB/s

You are currently viewing Super Talent RamDisk USB 3.0 στα 4.000 MB/s

Η Super Talent Technology, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αποθηκευτικών μέσων τύπου NAND flash, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του RamDisk USB

Μέσα σε ένα κομψό περίβλημα από αλουμίνιο, η αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 από τον Abraham Ma στην Καλιφόρνια, κατάφερε, κατά τα λεγόμενα της, να στεγάσει μία υλοποίηση ικανή να μεταφέρει αρχεία από και προς τον υπολογιστή μας με ταχύτητες έως και 4041 MB/s [read] και 5388 MB/s [write] αντίστοιχα.

RDmod960

Νούμερο σίγουρα πολύ μεγάλο και δύσκολο να επιτευχθεί, με το RamDisk USB να χρησιμοποιεί, μέσω θύρας USB 3.0, την ελεύθερη μνήμη RAM του υπολογιστή μας για να επιτύχει την μεταφορά των αρχείων με εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό. Είναι επίσης ικανό να μεταφέρει αρχεία που βρίσκονται ήδη σε χρήση, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο αναμονής.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία του RamDisk USB. Αυτό το προϊόν θα βελτιώσει σημαντικά την παραγωγικότητα των ατόμων που εργάζονται με μεγάλα αρχεία και απαιτητικά προγράμματα, χάρη στην εκμετάλλευση της δύναμης που προσφέρει η ελεύθερη μνήμη RAM του συστήματός, ικανό να δώσει ταχύτητες μεταφοράς πάνω από 4.000 MB/s.” δήλωσε ο Ma, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Super Talent, που αναφέραμε και παραπάνω.

STbrSi960

Το RamDisk USB εξωτερικά δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα κανονικό USB, δίνοντας στο χρήστη την ελευθερία να το μεταφέρει εύκολα οπουδήποτε, ενώ οι απίστευτες ικανότητες της ταχύτητας του το καθιστούν πολλές φορές πιο γρήγορο και από SSD δίσκο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση