Zalman ZM-T4, επώνυμο και φτηνό

You are currently viewing Zalman ZM-T4, επώνυμο και φτηνό

Η αλήθεια είναι ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλά κουτιά, υποψήφια για να στεγάσουν το πολύτιμο υπολογιστικό σας σύστημα, για κάθε βαλάντιο

Άλλοι θέλουν “εξωτικά” και πρωτοποριακά υλικά, άλλοι μοναδική σχεδίαση και άλλοι απλά μια τίμια, στιβαρή κατασκευή.

ZMPSU960

Το Zalman ZM-T4 απευθύνεται στην τρίτη κατηγορία, σε εκείνους που ζητούν μια οικονομική αλλά επώνυμη λύση, ικανό να δεχτεί Micro-ATX ή μικρότερες μητρικές, με δύο θέσεις για δίσκους HDD 3.5″, τρεις θέσεις 2.5″ και ένα οπτικό μέσο 5.25″.

ZMINT960

Την υλοποίηση συμπληρώνουν ένας ανεμιστήρας 120 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος, δύο ανεμιστήρες 120 χιλιοστών στο πλαϊνό καπάκι και ένας ανεμιστήρας 92 χιλιοστών στο πίσω μέρος. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το Τ4 είναι προετοιμασμένο για υδρόψυξη καθώς και για κάρτες γραφικών με μεγάλο PCB. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και τις απαραίτητες συνδέσεις εισόδου/εξόδου [1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0 και HD Audio].

ZMT4F960

Και αν αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο προηγούμενα μοντέλα της σειράς ΖΜ, Τ1 και Τ2, πωλούνται στην χώρα μας έναντι 29.43 ευρώ, τότε τα 21.50 δολάρια ΗΠΑ που κοστολογείται το Τ4 είναι μια καλή τιμή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση