MSI S20 Ultrabook Convertible @ CeBIT 2013

You are currently viewing MSI S20 Ultrabook Convertible @ CeBIT 2013

Τη δική της πρόταση στην κατηγορία των convertibles ultrabooks παρουσίασε η MSI στη CeBIT 2013, το MSI S20. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε δει για πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες, αλλά μόνο ως ανακοίνωση.

Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία το MSI S20 διαθέτει ανακλινόμενη οθόνη και έτσι μετατρέπετε με μια κίνηση και χαρακτηριστική ευκολία από tablet σε laptop. Διαθέτει οθόνη IPS 11,6 ιντσών με ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels, ζυγίζει μόλις 1,16 κιλά και σίγουρα είναι μια λύση που προσφέρει εξαιρετική ευκολία στη μεταφορά.

Παρά το περιορισμένο μέγεθος του θα βρείτε θύρες USB 3.0, Ethernet, SD card slot, Wi-Fi και Bluetooth. Η τιμή διάθεσης του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι γύρω στα 999 ευρώ και το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι πότε θα γίνει διαθέσιμο για αγορά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση