Samsung ATIV Smart PC στην Ελληνική αγορά [VIDEO]

You are currently viewing Samsung ATIV Smart PC στην Ελληνική αγορά [VIDEO]

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα η Samsung Electronics Hellas ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει η διάθεση στην Ελληνική αγορά του υβριδικού tablet-laptop Samsung ATIV Smart PC.

To Samsung ATIV Smart PC έρχεται με Windows 8, επεξεργαστή Intel Atom Z2760 στα 1,8 GHz και μνήμη RAM 2 GB. Η τιμή διάθεσης του είναι 799 ευρώ και μέχρι το τέλος του έτους σε αυτή περιλαμβάνετε και το πληκτρολογίο με το οποίο μετατρέπετε σε laptop. Μετά τη λήξη της παραπάνω προσφοράς το πληκτρολόγιο θα διατίθετε ξεχωριστά με τιμή περίπου 100 ευρώ.

Από τον Ιανουάριο του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά τα ισχυρότερα μοντέλα με επεξεργαστές Intel Core i3 και Core i5 με τι μέ τιμές οι οποίες για το πλέον ακριβό μοντέλο με τον Core i5 και 4 GB μνήμης RAM αναμένεται να αγγίζουν τα 1500 ευρώ.

[stextbox id=”texnika-xaraktiristika” defcaption=”true” shadow=”true”]Samsung ATIV Smart PC
CPU: Intel Atom Z2760 @ 1.8GHz
Μνήμη RAM: 2 GB
Οθόνη: 11.6″ 1366×768 pixels
Αποθηκευτικά μέσα: 64GB SSD
Συνδεσιμότητα: Bluetooth, Wi-Fi, micro SD, USB (USB-to-Ethernet)
Βάρος: 750 γρ. (χωρίς το πληκτρολόγιο)[/stextbox]

Δείτε το video με το hands-on του Samsung ATIV Smart PC Pro που είχαμε κάνει στην IFA 2012.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση