Έρχονται τα Samsung Series 9 με νεόυς επεξεργαστές

You are currently viewing Έρχονται τα Samsung Series 9 με νεόυς επεξεργαστές

Η σειρά 9 των φορητών της Samsung είναι έτοιμη να δεχθεί αναβάθμιση στο κομμάτι των επεξεργαστών και να κυκλοφορήσει μοντέλα τα οποία θα βασίζονται στους νέους Ivy Bridge της Intel. Παρά τη σχετικό εύρημα στο εταιρικό site στη Μ. Βρετανία, η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων μοντέλων. Το νέο σύστημα της Series 9 θα έρθει πάντως με οθόνη στις 15 ίντσες η οποία θα έχει μέγιστη ανάλυση στα 1600×900 pixels και φωτεινότητα 400 nit.

Ο επεξεργαστής που θα δούμε είναι ο Intel Core i5 3317U στα 1,7GHz ο οποίος θα φέρει και το νέο κύκλωμα γραφικών Intel HD 4000. Το πακέτο θα συμπληρώνει ένα SSD στα 128GB, αλλά και 8GB μνήμης RAM. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε και τιμή διάθεσης για το νέο σύστημα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση